Google AdWords

Om du någon gång gjort en sökning på Google, så har du säkert sett att det finns en kolumn till höger om de ordinarie sökresultaten och där det står ”Annonser” högst upp. Samma sak kan man ibland se ovanför de ordinarie resultaten, men då endast 3 annonser. Detta är Google AdWords dvs. köpta annonsplatser. Dessa annonser kallas också för sponsrade länkar.

Google AdWords är köpta annonser

 Den röda markeringen markerar annonsplatserna.

Google annonserna syns enbart då någon gör en sökning på de sökord eller fraser som är kopplade till den specifika annonsen. Så här långt så kostar dig inget, men så fort någon klickar på din annons, tillkommer en avgift till Google. Denna klickavgiften kan vara allt från ett antal ören och upp till 30-50 kronor klicket beroende på annonskvalité och konkurrens.

Det är enkelt att komma igång med Google AdWords och nu erbjuder vi dig, som ny Adwords kund, 750 kronor att investera i på Google AdWords. Läs mer om vårt erbjudande på vår hemsida och kontakta oss gärna om du också vill synas där dina kunder finns idag.

Klicka på länken om du vill läsa mer om Googles sponsrade länkar eller för att ta del av vad vi utöver denna tjänst kan erbjuda dig!