Sommartider är arbetstider

Nej vi ligger inte på latsidan nu när det är sommar. Vi älskar våra kunder och de älskar oss, så vi kör på så det ryker med annonsering på Google, Facebook och LinkedIn!
Dock kan det ibland bli lite dötid och då jobbar vi hela tiden med mindre projekt åt våra kunder.

Ex. på det är när en kund vill synas på ett speciellt sökord eller fras, men där det inte fungerar med att sökoptimera deras vanliga webbplats. Orsakerna kan vara många i det fallet. När det inte fungerar så får vi i uppdrag att bygga mindre webbplatser kring det speciella sökordet eller frasen.

 

Senast vi gjorde detta var åt Laser & Estetik i Uppsala. Vi byggde då fettsugninguppsala.se och harborttagninguppsala.se, eftersom de vill hamna i topp på ”fettsugning uppsala” och ”hårborttagning uppsala”. Sistnämnde domänen är nylanserad och där dröjer det ett tag innan något kommer att hända. Fettsugning Uppsala funkar dock kanon och har en topp 5 position i skrivande stund.

Är ni som företagare intresserad av samma koncept eller att få hjälp med övrig digital annonsering, så är ni välkomna att kontakta oss på SEO Sverige, 040-882 70!